11. juli 2011

Strikkepinner kan brukes til så mangt

Planen var vel egentlig at jeg ikke skulle ha tid til å blogge før ferien er over, og det har jeg nesten ikke heller. Herremannen og jeg er bare en snartur innom for å stormvaske klær mellom de to hytteturene våre. Vi har hatt flotte dager på Tverrdalsøya utenfor Tvedestrand nå i nesten 2 uker og i ettermiddag går turen videre til Vingsand for ei uke. Sommerferie er fantastisk :D

Så til de strikkepinnene. Det er jo en kjent sak at strikkepinner kan brukes til å trylle fram de mest fantastiske saker og ting, men at de også kunne brukes til å reparere bil var jeg ikke klar over!

Bilen vår er kjærestens område, så da han skulle bytte tennplugger før avreise til Sørlandet var jeg ikke akkurat innstilt på å kunne hjelpe til. Etter ei lite stund kommer han derimot inn med beskjeden : "Houston, we have a problem!" Den ene tennpluggen hadde knekkt og den siste delen lå fast nedi motoren og han fikk den ikke ut. Superstrikke-woman er på saken!
Og VIPS! så er tennpluggen ute, lett som en plett! Det eneste som skulle til var en lang strikkepinne med litt skoletyggis på enden. Da var ferieturen reddet, og vi kunne sette snuten sørover! Dette skal så brukes for alt det er verdt neste gang han klager over nye garninnkjøp eller strikking i tide og utide!

Sånn på tampen så slenger jeg med et bilde av ferielykke!
Bare bein, båttur, sol, cola light, nektariner og Sørlandskysten. Bak fotografen (meg) er også deler av verdens beste svigerfamilie og den beste kjærestegutten som finnes. Uten dem hadde ikke livet vært i nærheten så godt!
Ha en fortsatt fin sommer alle sammen!

5 kommentarer:

  1. Høres ut som om du koser deg skikkelig :-) Kjekt å kunne være til hjelp også på ting som ligger utenfor ditt område ;-)

    Ha en fortsatt fin sommer - klem Siv

    SvarSlett
  2. Så herlig! Den strikkepinnehistorien var festlig - kjekt med disse strikkepinnene, som ellers bare flyter rundt!! ;)

    SvarSlett
  3. Ser ut til at du koser deg. Der har vi ett bevis på att det å kjøpe pinner ikke er bortkastet. Men hold godt på de, kanskje det er flere i huset som er ute etter de nå!
    Ønsker deg en fortsatt fin sommer!
    Pernilla

    SvarSlett
  4. HIhihihi helt fantastisk! Det er bra å ha strikker i hus ja! ;) Kos deg videre med sommerferie og hyttetur!
    Klem

    SvarSlett
  5. hihi! Strikkepinner er jommen nyttige å ha i hus! :)

    SvarSlett